Citymail | shipping smarter

e-commerce

Dé checklist om een onweerstaanbare offerte te maken #ADV

Meer

​Retailers verkopen ook meer in april

Nederlandse retailers hebben hun omzet in april met anderhalf procent zien groeien ten opzichte van een jaar eerder. Er werd 2,6 procent meer verkocht, terwijl de prijzen 1,2 procent lager lagen dan vorig jaar. Dat blijkt uit maandag gepubliceerde cijfers van het CBS.

Meer

Retailers: stop met excuses, start met transformeren

Twee jaar lang werkten meer dan 600 retailexperts aan het thema “Hoe shopt de consument in 2020?” Dit resulteerde onder andere in het boek ShoppingTomorrow. Inmiddels is het bijna 2020.

Meer

Dertig procent e-commerce via mobiele kanaal

Dertig procent van de internetbetalingen in Nederland loopt via een smartphone of een tablet. Dat is vier procent meer dan een halfjaar geleden, het dubbele van de Europese groei.

Meer

Van instapprocedures tot predictive policing

Meer

Vergeten om op de omnichannel-trein te jumpen?

Tientallen retailketens waar u en ik mee zijn opgegroeid, zijn failliet gegaan of staan er slecht voor. De reden? Gebrek aan innovatie en inzicht. Allemaal hebben ze nieuwe verdienmodellen en innovatieve technologieën langs zich heen laten gaan.

Meer

Nederlandse webwinkels zien omzet nog steeds groeien

Nederlandse webwinkels hebben de omzet tot november met 9 procent zien groeien, maar wel minder hard dan in de jaren ervoor.

Meer

E-commerce trends in 2015

Nog maar een maand en dan is het alweer 2015. Een jaar dat volgens diverse experts grote veranderingen met zich mee gaat brengen voor de e-commercesector. Alles wijst op een verdere schaalvergroting.

Meer

Vijftien e-commerce trends voor 2015: Go Big, Go Niche, or Go Home!

2015 zal voor webwinkels in het teken staan van mobile commerce (m-commerce), hyper-personalisatie, content marketing en nog twaalf andere trends.

Meer

Piekdag e-commerce verwacht op 10 december

Webwinkels kunnen op 10 december de allerdrukste dag van het jaar verwachten. Op die dag zullen ze gezamenlijk voor 117 miljoen euro omzetten. Dan zal ook blijken wie goed is voorbereid op de mobiele transitie die de consument doorloopt.

Meer