Citymail | shipping smarter

december 2014

Websites lijden aan obesitas

Websites worden alsmaar groter, zo blijkt uit het jaarrapport van HTTP Archive, dat data verzamelt over ruim een half miljoen sites. De gemiddelde site is in een tijdsbestek van een jaar 15 procent gegroeid en komt uit op 1,9 MB.

Meer

Nederland: mondiale nummer 1 in logistiek?

Het zit in ons onderbewuste: Nederland is de logistieke draaischijf van en voor Europa.

Meer

Citymail blikt terug; retail in 2014

Laten we eerlijk zijn, 2014 was eerder niet het jaar van retail. Sinds het begin van de economische crisis in 2008 zijn volgens marktonderzoeker Q&A 22.000 winkels uit het straatbeeld verdwenen en het merendeel onvrijwillig.

Meer

Kwart van Nederlandse kerstcadeaus​ wordt online gekocht

De feestdagen zijn voor veel mensen de mooiste tijd van het jaar, met gezellige avonden en natuurlijk mooie kerstcadeaus. Maar het kiezen van de perfecte kerstgeschenken is toch ieder jaar weer een uitdaging, zo blijkt uit onderzoek van Intel.

Meer

Webwinkels: minimaal 32 procent extra omzet door kerst

Thuiswinkel.org, de belangenvereniging van webwinkels in Nederland, verwacht dat in de komende weken de online omzet bij webwinkels zal oplopen tot meer dan 32 procent boven een reguliere weekomzet.

Meer

De geschiedenis van e-mail (infographic)

E-mail is, ondanks de opkomst van chat en sociale media, nog altijd een van de meest succesvolle communicatiesystemen ter wereld. Die trouwens ook nog flink blijft groeien: van 4,1 miljard e-mail accounts nu 5,2 miljard eind 2018.

Meer

Dit moet op de homepage van uw webshop

Als eigenaar van een webwinkel krijgt u nog steeds veel bezoekers die bij uw homepage binnenkomen. Deze wilt u natuurlijk zo snel mogelijk overhalen tot het doen van een aankoop, dus plaatst u hier uw populairste, goedkoopste of beste producten.

Meer

DHL Parcel sluit afhaalpact met De Buren

Door een samenwerking met De Buren Afhaalcentrum breidt DHL Parcel zijn netwerk van onbemande afhaalpunten in één keer uit met vijftig locaties. Daarmee komen er veel meer webwinkelpakjes in de kluisjes van De Buren te liggen.

Meer

Nederlandse webwinkels zien omzet nog steeds groeien

Nederlandse webwinkels hebben de omzet tot november met 9 procent zien groeien, maar wel minder hard dan in de jaren ervoor.

Meer

poww. nieuw Nederlands beanie label

De webshop www.poww.eu lanceert vandaag het Nederlandse beanie label poww.

Meer

Pagina's